Jullie gaan binnenkort trouwen, dan wil je natuurlijk een mooie trouwfilm laten maken! Wij zijn graag de videograaf op uw bruiloft!

 

Je trouwt maar 1 keer en van die dag wil je steeds weer opnieuw kunnen genieten. 

 

 

Ga naar Youtube

Wij vinden het altijd fijn om even kennis met elkaar te maken. Tijdens dit gesprek kijken we wat de mogelijkheden en wensen zijn. We bespreken hoe de dag eruit ziet, wat jullie gefilmd willen hebben en houden contact met elkaar, want er kan altijd nog iets wijzigen in jullie planning. 

Onze werkwijze

We komen met z'n tweeën. Op deze manier kunnen wij vanuit meer hoeken jullie dag vastleggen en zal er niks gemist worden.

Ook is het hierdoor mogelijk om tijdens het aankleden van de trouwkleding zowel bij de bruid als bij de bruidegom tegelijkertijd te zijn.

 

De drone zal mooie sfeerbeelden

vanuit de lucht maken wat weer

een heel ander perspectief geeft.

Het halve werk is gedaan, nu komt de montage van de trouwfilm. Van alle beelden die we hebben gemaakt zullen wij een mooie trouwvideo maken. Jullie mogen zelf muziek aanleveren en anders zoeken wij bijpassende muziek.

jullie krijgen van ons een mooie film van de tijd dat wij erbij mochten zijn. Vaak duurt deze film tussen de 20 en 30 minuten. Daarnaast krijgen jullie een verkorte versie van 3 tot 5 minuten die je gemakkelijk aan een belangstellende kan laten zien.

Copyright © Ar en Ar Fotografie 2021 K.v.K. 77486765